<$BlogRSDUrl$>

Wednesday, November 02, 2005

Tots els sants estatuts 

Ei familia, espero que la tornada al treball no hagi estat massa dura, per aqui n'hi ha que no han hagut de tornar a enlloc, mes que res perque ja hi eren, al treball vull dir.
Aquest mati per a mi, tarda-vespre per a vosaltres hem assistit a la primera funcio d'aixo que sera la discussio del maleit estatut a les corts espanyoles. He escoltat unes quantes intervencions per la radio i tele, i si us he de ser franc, mirat des de la distancia, tot plegat feia una mica de pena. Perque ho dic aixo?? Be, m'explicare. Es penos que avui en dia, els catalans encara haguem d'explicar una serie de coses als nostres veins espanyols, i encara es mes penos que molts d'aquests veins no s'enterin de la missa la meitat. Es penos que tinguem uns diputats, tots, ok?? i dic tots referint-me a tots, i de tots els color, que facin parlaments tan inspirats com els que he sentit aquest mati. Uns que si citen al Pujolet, que per ser no va tenir nassos de fer ni un estatut de mentida, uns altres citant Jefferson i no se que sobre llibertats individuals i tota una historia que no se la creuen ni ells, i el que faltava, en Puigcercos citant el Cambo i a no se quin altre diputat dels anys 30. En definitiva, que tenim una classe politica que es pensa que viu en un pais de fa 100 anys, i que sembla que en comptes de mirar endavant i fer coses positives pel pais, sempre estem mirant al que va passar fa 30, 40, 90 anys.
Us ho dic de veritat, tot plegat fa pena, no fa riure perque es serio, pero es que si t'ho mires amb calma, es pitjor que els guinyol.

En definitiva, endavant l'estatut, fora els politics, i visca el Barca.

Jordi

Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>

links to this post
Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?